Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 29 d’agost del 2016

Productes d'higiene per nadons

Aprofitant que aviat he de fer una comanda de productes, avui us porto aquest post sobre els productes d'higiene de la Nineta i el Pèsol. Era un post que ja tenia pensat des de feia temps, ja que el considero important,però no sé per què, encara no l'havia escrit.
Com que la pell d'un nadó és molt delicada, el Ppa i jo vam decidir que faríem servir productes ecològics, i més després de llegir alguns artícles sobre la quantitat de productes químics que porten alguns productes d'higiene per Nadons. No teníem massa idea de quins productes utilitzar exactament, però una amiga me'ls va recomanar (gràcies Lorena!!!) i ara no puc viure sense ells. Es tracta de la marca alemanya Weleda, més concretament la línia Bebè-Calèndula.
De fet, ja coneixíem la marca sense saber-ho: en el nostre viatge de noces vam haver de comprar un pintallavis  de cacau i casualment en vam comprar un d'aquesta marca, i no només ens va sorprendre la seva efectivitat, sinó també l'olor i la consistència (que no es desfà amb la calor de l'estiu).
Pel que fa als productes de nadó, el sabo-xampú fa una olor espectacular, i neteja sense ésser dur amb la pell delicada del nadó, a més no pica als ulls (ho hem comprovat). També fem servir la crema corporal de calèndula que també fa molt bona olor i s'escampa de meravella, i el producte estrella, del que estic més contenta és la crema pel canvi de bolquer: contrariament al que diuen algunes marques, la crema del canvi de bolquer no s'ha de posar sempre, sino quan veiem que té el culet irritat o vermell. Nosaltres ens hem trobat alguna vegada que el culet de la Nineta estava encetat, i després de posar-li aquesta crema, al següent canvi de bolquer, el cul tornava a estar perfecte. És una crema miraculosa, fa molt bona olor i té un bon rendiment.
Nosaltres hem fet servir aquests productes tant amb la Nineta com anb el Pèsol, és més, la Nineta encara els fa servir i nosaltres també ens hem aficionat als seus productes i hem provat coses per adults, com la loció per després de l'afeitat, que fa una olor especialment bona, o les tissanes per la lactància, que m'encanten, també l'oli antiestries per l'embaràs, que fa molt bona olor, tot i que el vaig comprar massa tard...
Sempre que se que algú tindrà un nadó, li recomano aquesta marca, perquè trobo que tots els seus productes són excepcionals. Pel que fa al preu, malgrat que tot allò que és Bio i natural, costa més, crec que s'ho val i que el preu no és excessivament desorbitat. De totes maneres, nosaltres fem la comanda a Ecco Verde que segons la quantitat que compris d'un producte en baixa el preu per unitat. A més tot el que hi trobareu és ecològic, bio o natural.
Vosaltres quins productes feu servir?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada