Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 8 d’agost del 2016

Canviar de pis

Si canviar de pis és una aventura, canviar de pis amb un nen, o amb dos,  és una odissea...
Plenar caixes, seguir aamb la vida normal després de plenar caixes, la mudança en sí i després buidar les caixes amb una nena de 2 anys és haver d'explicar per què és cada cosa que poses a la caixa,  és que mentre tu poses una cosa a la caixa ella n'hagi tret tres, és que quan vas carregat amb la caixa que pesa més de totes ella et passi per davant com per fer-te superar una cursa d'obstacles, és trobar coses que encara no havies desempaquetat al mig del nou menjador, és no trobar coses perquè ella ha cregut que quedaven millor en un altre lloc, etc. 
Ha estat molt dificil, encara tenim caixes al mig del menjador, a les habitacions, al rebedor... 
El Pèsol gairebé no se n'ha adonat del canvi, però ens preocupava que la Nineta no volgués fer el canvi de pis o que enyorés l'antic pis,  ja que durant els 15 dies previs a la mudança l'havíem vist algun cop trista i no sabíem si estava relacionat amb el canvi de pis. Finalment, sembla que ho porta bé, suposo que ha ajudat el fet d'haver anat al pis nou cada dia durant els 15 dies previs a la mudança. N'hem parlat molt amb ella i com que ha passat de tenir una habitació per dormir i jugar a tenir-ne una per dormir i una altra per jugar, també li ha agradat fer el canvi. També li ha agradat que ara tinguem ascensor (li encanta anar amb l'ascensor, sempre hi vol pujar) així que suposo que entre una cosa i l'altra, tot ha ajudat a que sigui menys traumàtic per ella. Això sí, entre el canvi de pis i el germanet nou, hem deixat de costat la retirada del bolquer, que d'altra banda ja portàvem força encaminada abans de plegar de l'escola. Esperem que quan ho reprenguem no haguem de tornar a començar... 
Pel que fa al pis nou, hem utilitzat els mobles que teníem a l'altre pis i hem afegit una trofast horitzontal a l'habitació de jocs de la Nineta per tal de poder posar-hi la cuineta i el Lego i també per tenir més espai d'emmagatzematge. Ja us en posaré fotos quan estigui acabada del tot. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada