Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dimecres, 7 de setembre del 2016

König: Restaurant kid-friendly

Tenia una entrada preparada per aquesta setmana, però després de la bona experiència que vàrem tenir ahir, he decidit canviar-la; i és que ahir vam anar a dinar a un restaurant que bé es mereix el segell de kid-friendly. Es tracta del restaurant König de Girona. Un restaurant amb bon menjar i a un bon preu, i a més, com dic, kid-friendly. 
Només entrar ens van portar una trona per la Nineta i un tapet amb un pot de colors perquè pintés mentre esperàvem que ens portéssin el dinar. 
Vam demanar unes braves i unes crudités per compartir i unes hamburgueses per dinar. A la Nineta li vam demanar una focaccia que portava tomàquet, pebrot escalivat, pernil salat i xampinyons. Estava tot molt bo. De postres vam agafar  un sorbet de mandarina i menta, molt fresquet i un trampantojo: una hamburguesa amb el pa de pa de pessic de xocolata, l'hamburguesa de crema d'avellanes i el formatge de crema de llimona amb un acompanyament de "patates fregides" de pell de llimona confitada i "ketxup" de melmelada de gerds. Ens va encantar. 

Un restaurant doncs, on segur que repetim! A més, tenen restaurants a Girona i Barcelona (i no sé si en algún lloc més).
Vosaltres sabeu d'algun restaurant kid-friendly?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada