Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 26 de setembre de 2016

Les Vacances

Després de gairebé un mes, publico un report de les vacances!
Aquest estiu hem anat a la Selva d'Aventura, que està prop d'Arbúcies, a la comarca de La Selva, allà hi ha un parell de circuits de tirolina (per a nens més grans que la Nineta i el Pèsol) però també hi ha un circuit per a caminar descalç i sentir la natura. Es diu "El sender dels Sentits:Camina Descalç" i és un circuit per la muntanya on hi ha preparades diverses textures (delimitades en uns passadissos enmarcats per uns troncs) com sorra de platja, pedres, aigua, fang, pinyes... També hi ha diversos jocs de buscar, un apartat de música i uns troncs amb coses per olorar i tocar. És bastant complet, tot i que hi vàrem trobar a faltar una mica més d'aigua, però és clar, és un circuit que està obert gairebé tot l'any, així que el que a l'estiu ens faltava, potser ens sobraria a la tardor...


També vàrem fer una part del Gran Recorregut GR-83 en el seu pas per Arbúcies, ja que seguíem l'itinerari del Salt de la Dona d'Aigua de les rutes de bruixes i bandolers, i un dels trams, enllaça amb aquesta via. Ens va agradar tant, que possiblement investigarem sobre diferents senders marcats per fer-ne uns quants i gaudir de la natura.


Vàrem fer el recorregut llarg de l'itinerari, d'uns 12km i unes 3h30.
Tot això no hagués estat possible sense el fular i la motxilla de porteig, que van aguantar els dos petits (bé... més aviat els vàrem aguantar els Ppes...) durant tot el camí, ben adormits. La Nineta anava pujant i baixant de la motxilla, fins que va quedar rebentada i es va adormir.
Després, un bon dinar i una tarda de relax a la piscina.

Us recomano que si aneu per la muntanya amb nens petits, porteu sempre una motxilla ergonòmica per a passar aquells trams que a ells els són més dificultosos (alerta, que no perillosos) i una altra motxilla amb litres i litres d'aigua... nosaltres ens vam quedar curts d'aigua... Però us animo a fer recorreguts per la muntanya amb nens petits, és molt enriquidor, tant per ells, com per vosaltres!

Vosaltres què heu fet a les vacances? Heu marxat de viatge? Com ho heu fet amb els petits?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada