Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 22 de febrer de 2016

La vella quaresma '16

Aquest any la Vella Quaresma ha vingut amb forma de rotlle de paper de wc.

Hem utilitzat una plantilla de la Gloria Fort que hem descobert recentment i que té unes imatges i il·lustracions xul·líssimes! Des d'aquí li vull donar les gràcies per haver penjat totes les activitats que té al seu blog, ja que, les farem servir segur!


Us deixo l'enllaç de l'activitat de la Vella Quaresma, però us incito a fer un cop d'ull a tota la seva web, ja que té recursos molt interessants!

Intentaré fer una foto de com ha quedat la nostra, i a veure si em dóna temps de pujar-la.
L'hem penjat del pany de la porta i cada divendres li cantem la cançó i li arrenquem una cama:

(música de "la cucaracha")
Vella Quaresma, Vella Quaresma,
Ai que no pot caminar...
Té moltes cames, i s'entrebanca,
entre tots l'hem d'ajudar.

I és que n'hi hem d'arrencar una,
una, una, una, una,
i és que n'hi hem d'arrencar una,
fins que pugui caminar...

La Nineta, cada vegada que la veu diu: "la quesma!" i la vol agafar per treure-li una cama,,, a veure si arriba


(EDITO) Us deixo una foto de la nostra Vella Quaresma... No teníem tinta a l'impressora i va sortir una mica descolorida, però va fer el pes...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada