Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 29 de juny de 2015

Babycook (recepta d'arròs amb llet)

Quan va néixer la Nineta ens van regalar la babycook solo de béaba. Quan va fer els 6 mesos que vam començar amb l'alimentació complementària vam començar a fer-la servir cada dia. La veritat és que va molt bé. Tant per fer purés, com triturats, com per simplement coure els aliments al vapor sense haver d'omplir una olla amb aigua.
Però últimament jo no estava del tot contenta... Des que la Nineta va fer l'any i va començar a menjar "de tot" la babycook la fem servir per fer alguns plats al vapor i per coure les pomes del berenar (que li encanten) però no en trèiem tot el profit que voldria. Vaig buscar receptes per internet i vaig trobar un enllaç molt interessant amb un munt de receptes, però totes són per fer "potitos" tot i que es poden adaptar.
D'altra banda, a la revisió de l'any, la pediatra ens va donar un munt d'opcions per fer-li l'esmorzar a la Nineta, i una d'elles era l'arròs amb llet. Jo no n'havia fet mai, així que vaig començar a buscar receptes i de totes les que vaig trobar em vaig quedar amb l'essència i amb que és un plat que requereix molt temps de remenar, acte seguit vaig pensar si es podria fer amb la babycook, i com que no tinc el llibre de receptes i per tant, no se si hi ha alguna recepta o no, vaig decidir provar sort. No he tastat gaires plats d'arròs amb llet, però he de dir que aquest em va quedar força bé. Aquí us deixo la recepta (es fa amb l'accessori arrossera de la marca):

1 grapat d'arròs (dins de l'arrossera)
200ml de llet (dins de l'arrossera)
1 cullereta de cafè de canyella
1 raig d'endulsana

Nivell 3 d'aigua

Quan acabi el cicle, remenem l'arròs amb una cullera i tornem a posar la babycook al nivell 3 i quan acabi, tornem a remenar i tornem a posar el nivell 3. Quan acabi el 3r cicle, remenem i ho posem en pots per guardar. A mi em van sortir 2 pots de iogurt d'aquests de vidre de Danone.

Com heu vist, faig servir l'endulsana, del que ja us vaig parlar en el post del pastís del 1r aniversari, però si no en teniu, es pot fer servir sucre normal a parts iguals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada