Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 30 de març de 2015

Canvi d'horari

Diuen que el canvi d'horari afecta als nens, jo només sé que fins ara laNinetaes llevava a les 8.30 o a les 9 com a molt tard i ara en teoria s'hauria d'aixecar a les 9.30 o a led 10 com a molt tard... Perfecte, no?

Edito: després d'un parell de setmanes amb el canvi d'horari en lloc d'aixecar-se més tard com seria lògic, ara s'aixeca a les 7 o com a molt tard 7.30... Maleït canvi d'horari... Com els ha afectat el canvi als vostres peques?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada