Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 16 de febrer de 2015

Carnestoltes 2015

El primer carnestoltes de la Nineta!!! Va anar disfressada de tortuga amb una disfressa 90% "homemade" i 100% reutilitzable!!!

La closca anava amb una goma així que li anirà be encara que creixi, el body i les mitges les utilitzem a diari i la samarreta té tots els punts per reconvertir-se en una minicapa reversible. M'encanta poder-li fer les disfresses i que les pugui utilitzar per jugar més endavant.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada