Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 2 de febrer de 2015

Ampolletes de sensacions

Una de les "joguines" que més li agrada la la Nineta són unes ampolles que li vaig fer amb diverses coses dins (botons, pedres, boletes de porexpan, aigua, etc) qualsevol cosa que s'hi pogués posar i que li cridés l'atenció, ja fos perquè feia soroll, perquè brillava, perquè es movia d'una manera especial... Ho vaig fer amb unes ampolles de cacaolat de plàstic, que van perfectes perquè són petites, es poden tancar fort (o es poden "segellar" amb cola tèrmica) i com que l'etiqueta és de plàstic, es treu molt fàcilment i queden totalment transparents.

És una activitat molt recomanable i versàtil. Primer perquè és visual, i auditiu, després, perquè si hi poseu petxines o pedres i no segelleu les ampolles pot convertir-se en una activitat tàctil i més endavant amb l'ajuda d'una pilota es pot convertir en un joc de bitlles! A més, reutilitzem ampolles de plàstic, que no està gens malament i es poden plenar de tantes coses que fins i tot es pot fer una "ampolla record" amb coses d'algun lloc on hagueu anat i fins i tot incloure-hi fotografies... M'encanta...
Així que ja sabeu, a beure Cacaolat (que després o durant l'embaràs, tampoc ens va gens malament una mica de xocolata ;-) )!


Aqui teniu les meves: (d'esquerra a dreta) oli i aigua amb colorant alimentici blau; botons de mides i colors diferents; peces de fusta amb forma de fruites; aigua amb colorant vermell i npurpurina; petxines; cordills i espumetes de packaging; boletes de paper de regal; boletes de porexpan; fulles "helicopter"; pals de diferents allargades; pedres. Com podeu veure les últimes tres estan fetes caldo, perquè ens les enduem al parc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada