Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 9 de febrer de 2015

Bossa de sensacions

Amb una bossa de zip, sabó transparent i colorant alimentici teniu una activitat per entretenir els més petits, jo la tinc penjada a la porta que dóna a la galeria, a la cuina, així mentre li faig el dinar, ella hi juga.

Només cal posar el colorant dels colors que volgueu al sabó i posar un color a cada banda, tancar la bossa mirant que no hi quedi massa aire i enganxar-la en alguna superfície clara (una taula blanca per exemple). Va molt bé a les finestres perquè passa la llum i queda molt bonic. Quan pugui en penjaré fotos de com el tinc penjat, perquè no en vaig fer en el moment de penjar-lo i ara els colors ja estan barrejats i ha quedat tot lila. Per treure els dibuixos de la bossa només s'han de fregar amb un cotó i alcohol.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada