Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 18 de juliol de 2016

La Varicel·la

A finals de maig va néixer el Pèsol, i la Nineta estava emocionadíssima, però dos dies després d'arribar a casa amb el nadó li va aparèixer a la Nineta un granet sospitós... un granet petit que feia una bosseta, semblant a una butllofa petita amb líquid a dins. Com que havíem de dur al Pèsol a revisió, vam portar a la Nineta i efectivament: varicel·la. Vam haver d'aïllar al Pèsol i desinfectar-nos cada vegada que tocàvem a la Nineta...pobreta... a més, com que encara pren pit, li havíem de racionar si en volia prendre quan ja feia una estona que el Pèsol n'havia pres, si no en prena just després que ell, no en podia prendre. Va ser una setmana de caos i una mica estressant... Al final ho vam resoldre amb la premissa "divide y venceras" el Ppa amb la Nineta i la Mma amb el Pèsol. Va ser la millor solució que vam trobar, però la Nineta va agafar mamitis, pobreta... I vosaltres també heu patit crisis on heu hagut d'aïllar a un dels peques? Com ho heu resolt?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada