Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 7 de desembre de 2015

Ja fa olor de Nadal...

Aquest cap de setmana hem començat una nova tradició. Anar a buscar el tió a la muntanya!
 De fet, ja vam començar l'any passat, però no el vam anar a buscar pròpiament dit, sinó que el vam "fer", al gener el vam tornar a la muntanya i a principis de desembre, toca anar a buscar-lo.
La setmana passada ja vam començar a decorar la casa amb ELS arbres: l'arbre de sempre, amb totes les decoracions de Nadal i un arbre nou per la Nineta:
És un arbre fet de feltre de color verd amb uns foradets per on passen unes llumetes que van amb una petaca (per la pila) i que es poden encendre i apagar. També té unes boles de diferents colors fetes amb roba i feltre i una cinta de velcro al darrera perquè es puguin posar i treure les vegades que es vulgui. De cara a l'any vinent hi afegirem alguna cinta que faci de "cotilló" amb una mica de velcro també, però aquest any no em donava temps de més!
Està enganxat a la paret amb cel·lo de dues cares i de moment aguanta força bé!

Ja us explicaré si amb aquest arbre evito que es tiri l'altre per sobre!


De moment, començarem a donar-li mandarines i polvorons al tió perquè es faci ben gros!


Que comenci el Nadal!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada