Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 28 de desembre de 2015

El Tió

Aquest any el tió ha tornat a cagar regals que no li cabien pel cul...

Espero que no sigui habitual i que s'acabi la pràctica de cagar coses grosses. Penso que el tió ha de cagar llaminadures, turrons, o regals petits que puguin fer gràcia als més menuts, però no "grans xorrades" o regals que puguin portar els reis al gener...

Hi ha cases on es celebra el Pare Noël en lloc del Tió i aquest porta regals més grossos i així els petits tenen més temps per jugar amb les joguines, però personalment considero que el Nadal s'ha de gaudir mica en mica i, tenint en compte que el Tió és més casolà i el Pare Noël és estranger, veig més adient tenir una festa petita i una festa grossa (que és la que s'espera amb més emoció). No ho creieu així?
També sé de cases que celebren les 3 tradicions. Jo definitivament sóc de reis i de Tió...


Vosaltres sou més de Reis? Feu Tió o Pare Noël? Comenteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada