Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 12 de gener de 2015

Els primers reis (la cavalcada)

Aquest any han estat els primers reis de la Nineta. Ja sé que no recordarà res quan sigui gran, però les fotos seràn allà quan pregunti com van ser els seus primers reis.
La Mma, per seguir amb la tradició que feia al seu poble, li va fer un fanalet a la Nineta amb l'inestimable ajuda del Besavi J que ens va fer l'estructura... Així que fanalet en mà i amb la motxilla de porteig (perquè és un suicidi anar a llocs aglomerats amb el cotxet) vam anar a la cavalcada.
M'esperava mooolt més, la veritat... Nens llançant-se a per caramels, iaies posant-se davant dels nens per agafar més caramels que ells... Gent irrespectuosa i molt poques carrosses. A més, a última hora em vaig assabentar que a les ciutats els reis no es queden a recollir les cartes dels nens com fan als pobles, així que em vaig quedar sense foto de la Nineta amb els reis...
D'altra banda, tot i que al programa de les festes s'anunciaven alguns tallers d'elaboració de fanalets, ningú en portava, cosa que és una pena perquè és una tradició molt bonica... Aquí teniu el nostre:


----------
Este año ha sido el primer año que Nineta ha celebrado la tradición de los reyes magos. Sé que no va a recordar nada cuando sea mayor, pero estarán las fotos cuando pregunte cómo fueron sus primeros reyes.
Mma, para seguir con la tradición que hacía en su pueblo, le hizo un farolillo a Nineta con la inestimable ayuda del Bisabuelo J que nos hizo la estructura... Así pues, farolillo en mano y con la mochila de porteo (porque es un suicidio ir a sitios con aglomeraciones con el cochecito) fuimos a la cabalgata.
Esperaba muuucho más, la verdad... Niños tirandose a por caramelos, abuelas poniéndose delante de los niños para coger más caramelos que ellos... Gente irrespetuosa y muy pocas carrozas. Encima, a ultima hora me enteré que en las ciudades los reyes no se quedan a recoger las cartas de los niños como hacen en los pueblos, así que me quede sin foto de Nineta con los reyes...
Por otro lado, aunque en el programa de fiestas se anunciaban algunos talleres de farolillos, nadie llevaba uno, cosa que es muy triste porque es una tradición muy bonita... Aqui teneis el nuestro!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada