Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 19 de gener de 2015

Els primers reis (els regals)

La veritat és que van anar bé, però intentarem que l'any vinent vagi millor... La Mma i el Ppa, vam fer una llista amb tot de jogunes i llibres que volíem per ella i el resultat va ser un munt de joguines amb musiquetes i llumetes, alguna fins i tot repetida i el que ens va doldre més: cap llibre... Crec que això de regalar llibres encara no està gaire "ben vist" però jo crec que és el millor regal que se li pot fer a un nen, ja sigui gran, mitjà o petit, no creieu?

La veritat és que a les joguines els ha fet cas, i li han agradat, però a nivell psicològic (sobretot dels pares) no sé jo si és gaire bo...

D'altra banda, el volum de regals no va ser ni de bon troç proporcional a l'edat de la nena... Va rebre una quantitat de regals inhumana, tants, que el Ppa i la Mma hem hagut d'amagar-n'hi uns quants per anar traient-los progressivament.
Alguns fins i tot els hem retirat "definitivament" només 3 mesos després degut al reduït espai del nostre pis...o perquè són devoradors de piles...

En definitiva, amb aquest post vull deixar la meva opinió anticonsumista, no crec que una nena de 7 mesos necessiti tanta quantitat de joguines i menys joguines amb sorollets i llumetes, considero que a aquesta edat és millor l'experimentació, les textures, joguines de roba, llibres, sorra... Si els acostumem a això no sabran valorar les coses! En fi, què en penseu? No creieu que ens hem tornat massa consumistes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada