Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 9 d’abril del 2018

Pasqua '18


Seguint amb la tradició de la caça d'ous, aquest any hem fet cistelles noves!


Les hem fet més grans que les que teníem perquè el primer any ens va quedar petita, ja que els ous eren massa grans. Aquest any, però, els ous han estat de la mida justa!

Els petits s'ho han passat pipa! A més, aquest any el Cosí ha vingut a caçar ous amb nosaltres, i esperem que cada any vingui a fer-ho!

Els últims anys havíem fet un recorregut pel bosc, aquest any els ous estaven escampats en un prat, donada l'edat dels 2 petits, ha anat molt bé, ja que d'aquesta manera no era només la Nineta qui trobava els ous. A més, teníem un full amb els ous que havíem de buscar per poder marcar-los quan els trovabem.



El dia de la caça, vàrem trobar un paper on hi havia una foto del lloc on trobariem els ous i on s'hi indicava quants ous havíem de trobar. Així va ser més fàcil que tots poguessin trobar ous!
La cistella consta d'una tira de tela de color cru d'uns 10cm d'ample per uns 105cm de llarg i dos panells de 22cm per 20cm. Per fer les orelles calen dues tires més de la mateixa tela d'uns 10cm d'ample per uns 50cm de llarg i dues tires de tela de color rosa d'uns 10cm d'ample per 22cm de llarg per tal de fer l'interior de les orelles (també es podria fer servir feltre rosa). Després, un trosset triangular de feltre rosa i dues rodones petites de feltre negre per fer el nas i els ulls del conill. La tira llarga farà les orelles els laterals i el fons de la bossa, i els panells són per la part de davant i la part de darrera. Les dues cintes extra són per fer doble la part de les orelles per tal que quedi més ben acabat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada