Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 16 de novembre de 2015

Natura en estat pur

L'altre dia, anant a recollir les verdures de la cooperativa, la Nineta va fer el seu primer contacte amb un ésser del que havía sentit a parlar, però que encara no havía tingut l'ocasió de conèixer:
el cargol.


Va ser molt interessant veure la seva reacció davant d'un ésser tan petit però que es bellugava sol... i si li tocava les banyes, s'amagava! No se'l va voler posar a la mà, i li costava tocar-lo, però s'hi va quedar embadalida força estona i després l'anava recordant "a cargol, a cargol".

Els vostres petits al·lucinen amb els animals?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada