Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 28 de setembre de 2015

L'habitació 2

Una de les parts importants de l'habitació del nadó, és l'àrea de joc. Possiblement, els primers mesos, o fins i tot el primer any, l'àrea de joc estarà ubicada al menjador o a l'espai de casa on feu més vida, però al final, aquest espai acabarà estant a la seva habitació, si més no perquè el nen/a també sàpiga que el seu espai "personal" és aquell, i que és allà on ha de guardar les joguines, etc.

Nosaltres vam tenir clar des del primer moment que no volíem que el menjador es convertís en l'espai de joc principal. Li permetíem portar alguna joguina al menjador, però ella sabia allà on havien d'anar desades les joguines i quin era el seu espai. Això també va facilitar el pas de la nostra habitació a la seva, ja que es coneixia l'espai i com que hi jugàvem sovint, li agradava.
Ara que ja és més gran, li hem posat unes lleixes per tal de tenir organitzat el racó de lectura. És important que cada cosa tingui el seu lloc i que tot es pugui recollir i ordenar, així a més de criar nens amb l'habit d'ordenar, els ajudarem a tenir el cap més ordenat. Un raconet amb coixins, és molt útil, nonomés pel nen, sinó també per als ronyons dels pares...
També és convenient posar una estoreta, sobretot si no es té parquet, que és més càlid, perquè el nen estarà assegut a terra la major part del temps i possiblement nosaltres també... Nosaltres vam optar per les peces de goma eva, que a més "eviten els nanyos" en cas de caiguda.

I vosaltres? On teniu l'espai de joc? Quin és l'element que creieu més important?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada