Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 20 d’abril de 2015

El porteig (part 2)

Resulta que la noia que em va vendre la motxilla de porteig ERGOBABY n'hi ha venut una d'igual a una altra noia, i per casualitat, ens hem posat en contacte.
Li ha explicat la mateixa història, que li va regalar una tieta seva que és gran i que no domina les noves tecnologies, que ella té una altra motxilla de l'altre fill que té, que ha hagut de baixar molt el preu perquè hi ha moltes falsificacions i ningú l'hi compra... A més, altres noies del grup de porteig han fet la prova i sorpresa, sorpresa, a elles també els la ven! Serà que la motxilla retorna a l'armari un cop venuda? Juro que la meva segueix al seu lloc! Diu que no té el tiquet de compra però que només hi ha una botiga a Palafrugell que les ven i després no contesta... Si algú hi entén de motxilles ergonòmiques ERGOBABY, que faci un cop d'ull a veure si aquesta és falsa, tot i que la història repetida fa que tot plegat faci pudor de socarrim...En fi, no m'amoïna que la Nineta no hi vagi bé, perquè la veritat és que hi va encantada! I en quant a la toxicitat que poden presentar algunes de les falsificacions de motxilles d'aquest tipus, hi ha una sol.lució (que ja s'està processant): protectors de tirants! D'aquesta manera, a més, puc "personalitzar" una mica la motxilla! ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada