Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 13 d’agost del 2018

Estiu segur

Aquest estiu hem estat pensant en la seguretat del Pèsol i la Nineta a l'aigua. Ja portem uns anys utilitzant els manguitos de delphin discs i aquest any hem reafirmat per quin motiu els utilitzem: estan aprenent a nedar tots dos, sense ajuda, només amb la flotabilitat dels manguitos. A més com que són de material dur, no es punxen, així que estem molt contents amb la decisió de fer servir aquest tipus de seguretat a l'aigua. Però aquest any hem pensat en la protecció solar. Des de sempre utilitzem una crema solar amb factor físic, però hem començat a veure els banyadors amb protector solar i això ens ha fet pensar. 

Primer pensàvem que potser seria agobiant portar samarreta a l'estiu, però després de veure-la posada i que ens la demanin per banyar-se, crec que ha estat una bona decisió. Hen conprat unes samarretes de la marca Olaian (el que abans era Tribord de Drcathlon) i uns pantalons de la mateixa marca. La samarreta és de color llampant per poder-los identificar de seguida si s'allunyen una mica (sempre pensant en el futur) i els pantalons de color lila. 

Vaig dubtar una mica, però crec que ha estat una decisió encertada. Ells van protegits, fem servir menys crema solar i es veuen a kilòmetres 😂😂😂. 

Pel que fa a la crema solar, després d'investigar molt sobre factors físics i químics, fem servir una crema de la marca ECO Cosmetics, que porta antimosquits incorporat, així només hem d'aplicar un producte, que ja sabem que amb nens, això és d'agrair... 

I vosaltres? Quins sistemes de protecció utilitzeu a l'aigua? I pel sol? Sabíeu que existeixen factors físics i químics? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada