Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

diumenge, 6 de maig del 2018

Dia de la mare?

Ja hi tornem a ser... Sabeu què? Que jo em sento igual que la resta de dies, perquè no sóc mare només avui, sóc mare cada dia. No estic d'acord amb aquesta festa, ni amb la del dia del pare. És que hi ha un dia del fill? O un dia de l'avi o de l'àvia? És que no som mares cada dia? Durant el dia d'avui rebré missatges de totes les mares que conec, desitjant-me un bon dia... La resta de dies que em bombin, no? Hi estic en contra. No crec que s'hagi de celebrar un dia com aquest, així que jo no el celebro, trobo que és una excusa més pel consumisme. Així doncs, bon dia qualsevol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada