Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 19 de març del 2018

Feliç dia del pare

Felicitats al pare! Diu tothom... Feliç dia del pare! Però, que només és pare un cop l'any o què? I els altres 364 dies? No és pare?

Algú dirà "es que avui és el dia que se celebra..." doncs no, no tothom celebra aquest dia consumista. Igual que no tothom celebra el dia de la mare, igual de consumista.... 

Que potser hi ha un dia del fill o de la filla? Els nens/es han de felicitar el pare si o si, perquè avui és el seu dia? No ens estem inventant massa excuses per comprar coses?

No hi estic d'acord. Al final acabarem celebrant el dia del "no cumpleaños" com a Alicia al país de les meravelles...

Així que: feliç no dia del pare a tothom! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada