Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 2 de març del 2015

Baby Led Weaning

He llegit sobre això del BLW és a dir l'alimentació complementària dirigida pel nadó o a demanda. Es tracta d'asseure al nadó a la taula i deixar que mengi "del nostre plat" cal dir que haurem de separar una part abans de posar-hi sal o de posar-hi algun aliment que el nadó no pugui menjar.
Es tracta de deixar que s'autoreguli a l'hora de menjar igual que feia amb la LME. És deixar que el nadó ens imiti perquè aprengui a menjar sol. Primer amb les mans agafant grapats després amb trossets fent la pinça i finalment utilitzant la forquilla, però sense que l'adult li dóni un puré amb una cullera, per exemple. La Nineta sí que ha menjat purés, però quan li hem començat a deixar tastar trossets ha començat a no voler els purés de fruita de la tarda, total que hem començat un BLW una mica forçat, però a la nostra manera. Després de llegir molt, he vist que és una pràctica poc estèsa a Espanya però que últimament s'està posant de moda.
Nosaltres vam començar a mitjans de febrer amb el BLW (a part de deixar-li tastar la fruita sencera o de donar-li trossos de mandarina amb el clevamamma) amb trossets de pastanaga i patata que podia agafar ella i el puré amb la resta d'ingredients que li anavem donant nosaltres. Aqui teniu el "resultat":


Al final el bol sempre acabava al terra... Però ho hem anat millorant. Més endavant farem trossets més grossos i al final ho intentarem amb la forquilla, a veure què tal...
També hem intentat que begui amb el got però...això ho hem de millorar molt encara...jejeje

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada