Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 2 d’abril del 2018

Avui llegim: El Grúfal

Del conte de "El Grúfal", n'havia sentit a parlar, però encara no l'havia llegit i l'altre dia, per fi, el vàrem agafar de la biblioteca. La veritat és que no sabia què passaria, ja que al llom del llibre indicava que és un conte per nens de més de 6 anys, però en canvi ha estat un èxit rotund. Tant amb la Nineta com amb el Pèsol. L'exemplar que ens han deixat a la biblioteca és d'edicions 62 de la col·leccio llibresaure i és un exemplar del conte que té rodolins.
Les il·lustracions són boniques i d'un costat ensenyen la "maldat" dels personatges i de l'altre la por que poden arribar a tenir aquests personatges. És un llibre que demostra que encara que siguis molt gran o molt "ferotge", tots tenim alguna por o alguna debilitat i que encara que siguis molt petit o dèbil, amb astúcia, es poden arribar a resoldre grans problemes.
Tant la Nineta com el Pèsol ja se saben els diàlegs, a més, hem hagut de demanar una renovació a la biblioteca perquè és un d'aquells contes que demanen recurrentment per abans d'anar a dormir.
Aquest mes passat van treure la pel·lícula al cinema. No l'hem  vista encara, però té bona pinta... Vosaltres l'heu vista? La recomanaríeu per a un nen de 2 anys? Espero els vostres comentaris!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada