Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 9 de novembre del 2015

Bolquers i tovalloletes

Fa dues setmanes us parlava dels bolquers de piscina i em vaig adonar que no he parlat dels bolquers d'ús diari i de les tovalloletes humides, que també tenen el seu "intringulis"...



Quan va néixer la Nineta, a l'hospital ens van donar els bolquers de la marca dodot, concretament els "sensitive" i ens van agradar molt perquè porten una marca que t'indica quan la criatura s'ha fet pipí, i per tant, quan l'has de canviar. Per uns pares "novells" com nosaltres, això era la canya, perquè entre una cosa i una altra (ara pit, ara son, ara gasos...) sempre se t'oblidava el més obvi: s'ha fet pipí. Amb aquests bolquers, no passava perquè quan miraves el bolquer veies una marca de color blau que t'indicava que s'havia fet pipí.
Però la Nineta va començar a créixer, i va arribar un moment que els "sensitive" ja no hi eren per la seva talla. Així que va començar la búsqueda del bolquer "perfecte": absorbent, resistent i econòmic (perquè no vegis la de diners que costen...). Vam provar diferents marques que ens havíen donat en "canastilles" i altres events als que havíem assistit.
Vam provar els "Chelino" són molt bonics per fora, tenen dibuixats com si fossin uns texans, al menys els que vam provar nosaltres i són força absorbents. També vam provar els Moltex Premium, que també absorbien força però que a vegades semblava que estiguessin humits per fora. Els biobaby de Moltex, que ens van agradar molt pel fet que són bio, però també són molt cars. Finalment vam provar els Dodot bàsics i els Dodot Activity, que eren els que ens havíen anat regalant amics i familiars. Els bàsics absorbien menys que els Activity, i aquests són els que vam trobar que absorbien més.
També cal dir que vam estar una bona temporada sense haver de comprar bolquers perquè ens n'havíen regalat molts... i que els vam fer servir tots, fossin de la marca que fossin, però per preu (perquè hi ha més ofertes) i per absorció ens vam quedar amb els activity. També l'anem canviant cada 4 o 5 hores, però algun dia que l'hem deixat més estona amb el bolquer, no hi ha hagut cap fuga.

Pel que fa a les tovalloletes, vam començar amb les dodot sensitive que són gruixudes i fan bona olor. Després ens vam passar a les dodot normals, que són més finetes i sembla que n'has de fer servir més per netejar bé i finalment, degut a una "dèria" que ens va agafar amb el "bio" vam acabar amb les biowippies de Moltex, que fan bona olor i netegen molt bé, l'única pega que tenen és que es queden enganxades i no surten una darrera l'altra, però també va bé perquè així no s'assequen.

I vosaltres? Quina experiencia teniu amb els bolquers? I amb les tovalloletes? Heu tingut alguna mala experiència amb alguna marca?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada