Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 19 d’octubre del 2015

Pergamí màgic

Avui us parlaré del Pergamí màgic.

És un element molt pràctic per portar quan surts a prendre quelcom amb amics i no hi ha espai per treure l'arsenal de joguines.
Es tracta d'un pergamí, que enrotllat cap en un tub i que es pot desenrotllar a mida que es necessita més superfície i el millor és que no es necessiten ni colors, ni llàpis, ni bolígrafs per poder-hi dibuixar o escriure, només aigua.
Si, amb un got d'aigua (o un tap en cas de nens molt petits) i el dit, es pot dibuixar al pergamí i quan acabem, només cal esperar que s'assequi per poder tornar a començar.
La Nineta s'hi ha passat hores jugant amb el pergamí. La veritat és que va ser un regal per una amiga que va fer 2 anys i vam demanar que ens en tallessin un pel mig, així que tenim pergamins bessons a la mida de les nenes (0,75m) ja que crèiem que 1'50m era massa gran per nens tan petits.
El pergamí el vam comprar a PULULA una botiga online on tenen tot de materials Montessori i moltes idees per regalar. No deixeu de visitar-la! A més, són molt atents i escolten canvis i propostes (a nosaltres ens van dividir el pergamí en 2).

El pergamí ve amb un pinzell, un reposa pinzells i una bossa de transport. El reposa pinzells és de ceràmica, nosaltres el vam treure perquè no es trenqués perquè la Nineta encara és molt petita i ho treu tot girant el tub, així que hi ha perill que caigui a terra i el pinzell ja ha quedat tot estarrufat de la pressió, però no és imprescindible per poder seguir jugant, fins i tot es pot pintar amb els dits.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada