Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 11 de maig del 2015

Escollir cotxet (part 2)

El cotxet que finalment vàrem escollir va ser el model "Ip-Op" de la marca Bébécar. Ens en van fer una demostració al curs prepares que fan a l'hospital de nens de Barcelona (molt recomanable, per cert) i ens va cridar l'atenció.

Després de mirar comparatives ens vam decidir i vam agafar la cadireta i el cabàs homologat per poder posar-lo al cotxe. Ens van incloure l'arnès de seguretat del cabàs i un protector de pluja amb el mateix ribetejat que el cotxet. La veritat és que el cotxet té un disseny molt xulo, però de bones a primeres t'intenten vendre el xassís cromat (que és més car i personalment no m'agrada gaire) a més d'una tela que és "màgica" (antitaques però blanca). Tots aquests extres fan que el preu vagi pujant. Nosaltres ens vam endur el xassís negre i la tela gris texà, perquè no volíem que fos ni massa clara ni massa fosca, i tampoc volíem que costés un ull de la cara!!!
D'altra banda, com que ja anàvem un pèl informats no ens van intentar vendre el maxicossi (o l'ou aquest que es fa servir de cadireta pel cotxe). Nosaltres anàvem amb l'idea de comprar una altra cadireta de cotxe (ja us explicaré quina en un altre post) i teníem molt clar que era més segura que un maxicossi, i el venedor ens va donar la raó. Va explicar-nos que no és gens bo portar gaire estona al nen al maxicossi perquè no respecta l'anatomia del nen i que, a més, hi ha marques que fan que el maxicossi sigui reclinable, cosa que fa que sigui menys segur a l'hora de fer-lo servir com a cadireta de cotxe.
En definitiva, ens vam endur la cadireta (que està homologada des del naixement perquè es pot estirar totalment) i el cabàs homologat pel cotxe que es pot fer servir dels 0 als 6 mesos. La veritat és que si arribo a saber el clima que va fer quan va neixer la Nineta, i el temps que va fer servir el cabàs (fins gairebé els 3 mesos) potser no hagués comprat el cabàs, que per cert, no hem utilitzat mai al cotxe. Bàsicament perquè com que feia calor i la nena tenia ganes de veure-ho tot, el cabàs l'agobiava així que cap als 2 mesos i mig, una mica més, li vam posar la cadireta, primer estirada i més endavant li anavem aixecant a estones perquè ho pogués veure tot.
Una de les coses que no em va agradar és que pel fet que el cabàs era homologat pel cotxe, pesava massa i per pujar-lo 4 pisos sense ascensor, era horrorós.
El que sí que buscàvem era que pogués anar de cara al Ppa i la Mma i de cara al carrer i a més és super fàcil de girar. L'estem fent servir de trona als bars i va super bé.
Del que ens hem adonat és que ocupa molt d'espai però com que el manillar es pot apujar i abaixar i és molt fàcil de plegar (amb una mà) no és un problema (quan hi ha la cadireta, el cabàs ocupa més espai).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada