Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 27 d’abril del 2015

Escollir el cotxet (part 1)

El cotxet és una de les coses que més es fan servir quan tens un nadó i de les més cares que hi ha... Hem vist cotxets des de 50€ (aquests que la gent porta que són més lleugers) i fins a 1000€ els Bugaboo.

El Ppa i la Mma que amb aquestes coses som una mica "paranoïcs" vam estar mirant cotxets gairebé des que vam saber que tindriem la Nineta. Finalment després de veure moooltes comparatives i d'anar als grans centres comercials a "testejar" cotxets, ens vam quedar amb 3 marques: El Bugaboo, el "Ip-Op" de Bébécar i el Muum de Jané. Però ens havíem de decidir per un.
El bugaboo és el més car, però també el que té més complements, capotes intercanviables de colors, sacs, i un llarg etc...
El ip-op és uns 300€ més barat (depenent del model que agafis) però no té tants complements, i a Barcelona en té l'exclusivitat El Palacio del Bebé. És molt lleuger i es plega molt facilment i queda super compacte.
Finalment, el muum de Jané és el més barat dels tres, però ens vam trobar amb que justament havíen canviat el model del xassís i ens va semblar menys estable que l'anterior model.
 Aquí us deixo amb la comparativa que fan a elegircarrito.com que ens va semblar molt encertada:

http://elegircarrito.com/bugaboo-bee/
http://elegircarrito.com/bebecar-ip-op-evolution-analisis/
http://elegircarrito.com/jane-muum-analisis/

Al proper post us explicaré la nostra experiència amb el "Ip-Op" de Bébécar que és el que al final ens vam quedar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada